Hvem står bag Investu.dk?

Hvis du er nysgerrig på teamet der har kreeret Investu.dk, så får du lige en lille introduktion af os.

Investu blev startet op af, Tobias, Vlad og Christian (Hop lidt længere ned for at læse mere om os), da vi synes der mangler en videns guide om investeringer, som laver ærlige, skarpe og komplette videns artikler, så den gennemsnitlige dansker kan krydre deres investeringsstrategi, så selv Warren Buffet ville blive henrykt. Vores vision er, at fortælle tingene som de er – hverken male guld og grønne skove, hvis det ikke afspejles i virkeligheden og vi ikke mener det vil virke for vores læsere. Derudover kaster vi en videns-værktøjskasse med illustrationer og tekster efter dig, så selv din bedstemor kan forstå det.

Mit navn er Christian Dahl og min tilgang til investeringer er næsten lige så traditionel, som bøf med brun sovs og løg. Jeg invester primært bredt i indeksfonde og supplerer op i enkelte aktier, som jeg ikke har planer om at sælge i 10+ år. Jeg er uddannet civilingeniør i Teknologisk Forretningsudvikling med fokus på Machine Learning og har en forkærlighed for teknologi aktier, som næsten overgår min bankende kærlighed til fodbold (Vildt ikke?).
3 hurtige om mig: Programmerer til husbehov, min favorit investerings-guru er Warren Buffet også laver jeg hakke-bøffer selv Gordon Ramsey ville være stolt af.
Du skal være velkommen til at connecte på linkedin.

Christian Dahl

Mit navn er Vladislav Munk. Jeg har on/off investeret i aktier siden 2013 med primær fokus på small cap aktier med høj volatilitet, fordi jeg synes det er interessant at analysere og finde undervurderede aktier. I dag investerer jeg primært i kryptovaluta.
Min investeringsstil er lidt mere risikobetonet end Christians. Jeg kan godt li’ at bruge meget tid på, at analysere mange investeringsmuligheder for så at lægge alle mine æg i én kurv, og også gerne nogle æg lånt fra naboen i få tilfælde.
Det næste investeringsområde jeg planlægger at begive mig ud i er ejendomsinvestering, og i takt med at jeg lærer noget nyt, vil jeg forhåbentligt få det kogt sammen til noget interessant læsning for en nybegynder på samme område.
Smid gerne en besked til mig på LinkedIn, hvis du har spørgsmål, feedback eller andet!

Hvem er virksomheden bag Investu.dk?

Vi er alle medejere af virksomheden Navega Aps hvor vi, udover at drive Investu.dk, bruger vores ingeniør bagrunde som konsulenter indenfor automatisering af processer – primært med kontor robotter, hvor vi eliminerer tidskrævende repetitivt arbejde for virksomheder.
 
Dapta Aps
CVR38359037
Tlf: 42 510 500
Adresse: Havneparken 2, 7100 Vejle
Mail: kontakt@investu.dk