Hvem står bag Investu.dk?

Hvis du er nysgerrig på teamet der har kreeret Investu.dk, så får du lige en lille introduktion af os.

Investu blev startet op af, Tobias, Vlad og Christian (Hop lidt længere ned for at læse mere om os), da vi synes der mangler en videns guide om investeringer, som laver ærlige, skarpe og komplette videns artikler, så den gennemsnitlige dansker kan krydre deres investeringsstrategi, så selv Warren Buffet ville blive henrykt. Vores vision er, at fortælle tingene som de er – hverken male guld og grønne skove, hvis det ikke afspejles i virkeligheden og vi ikke mener det vil virke for vores læsere. Derudover kaster vi en videns-værktøjskasse med illustrationer og tekster efter dig, så selv din bedstemor kan forstå det.

Christian Dahl

Mit navn er Christian Dahl og min tilgang til investeringer er næsten lige så traditionel, som bøf med brun sovs og løg. Jeg invester primært bredt i indeksfonde og supplerer op i enkelte aktier, som jeg ikke har planer om at sælge i 20+ år. 
Jeg studerer en civilingeniør i Teknologisk Forretningsudvikling og har en forkærlighed for teknologi aktier, som næsten overgår min bankende kærlighed til fodbold (Vildt ikke?).
3 hurtige om mig: Programmerer til husbehov, min favorit investerings-guru er Warren Buffet også laver jeg hakke-bøffer selv Gordon Ramsey ville være stolt af.
Du skal være velkommen til at connecte på linkedin.

Mit navn er Vladislav Munk. Jeg har on/off investeret i aktier siden 2013 med primær fokus på small cap aktier med høj volatilitet, fordi jeg synes det er interessant at analysere og finde undervurderede aktier. I dag investerer jeg primært i kryptovaluta.
Min investeringsstil er lidt mere risikobetonet end Christians. Jeg kan godt li’ at bruge meget tid på, at analysere mange investeringsmuligheder for så at lægge alle mine æg i én kurv, og også gerne nogle æg lånt fra naboen i få tilfælde.
Det næste investeringsområde jeg planlægger at begive mig ud i er ejendomsinvestering, og i takt med at jeg lærer noget nyt, vil jeg forhåbentligt få det kogt sammen til noget interessant læsning for en nybegynder på samme område.
Smid gerne en besked til mig på LinkedIn, hvis du har spørgsmål, feedback eller andet!

Hvem er virksomheden bag Investu.dk?

Vi er alle medejere af virksomheden Dapta. Her har vi også udviklet et program, som effektiviserer bus-operatørers hverdag, bl.a. ved at give dem bedre overblik over deres flåde og forbedrer kommunikationen internt.
 
Dapta
CVR40319468
Tlf: 42 510 500
Adresse: Birkcenterpark 40, 7400 Herning C/O Business Factory
Mail: kontakt@investu.dk